Velkommen til  Atelier Yoga

JB Emotional Yoga & Yoga Mind

JB Emotional Yoga & Yoga Mind er utviklet av Kine Solend, som har Just breathe movement og Bergen fjell yoga. Rolige, enkle og effektfulle øvelser nede på matta. Mind og Emotional timene går hånd i hånd. I emotional timene er det litt mer oppmerksomhet på følelser og mulighet for utrykk. Emotional timene: Ta med noe å skrive i/ utrykke deg i. Om du ønsker å ta med egen matte, kan du det, ellers er alt utstyr du trenger her.

JB Yoga Mind og Emotional yoga kan hjelpe deg med bla:

- Bevisstgjøring
- Lytte til egen kropp
- Emosjonell trening- Økt emosjonell intelligens
- Stressmestring
- Ro
- Tilstedeværelse
- Gi slipp på gamle mønster og spenninger
- Forebyggende

Privattimer og yoga duo for deg som foretrekker å gjøre yoga alene, eller sammen med en venn. Her har du ro, rom til å være deg, full tilstedeværelse og mulighet for å tilpasse timen til ditt behov.

 

AromaTouch

Aroma touch teknikken ble skapt av Dr. David K Hill, lege og ekspert på medisinsk bruk av eteriske oljer.
Teknikken inneholder kraften av åtte spesielt utvalgte eteriske oljer og oljeblandinger, som sammen med myke berørings teknikker utføres på ryggen og under føttene. Denne kombinasjonen gir en avslappende opplevelse og har positiv innvirkning på helse og velvære.
Undersøkelser har vist at høyt stressnivå over tid kan bidra til utviklingen av ei rekke sykdommer fysisk og psykisk.
Stress kan komme av bla livstil, høyt tempo, giftstoffer i mat og miljø, medisiner, feilernæring, negative tankemønster, emosjonellt stress.

AromaTouch hjelper kroppen med:
- Stressmestring
- Immunstøtte
- Betennelses reaksjoner
- balanse - homeostase

Fremmer generell helse og velvære, og kan brukes for å støtte kroppen hos de som lider av stress, angst, depresjon, kronisk sykdom, eller smerte. Det benyttes reine eteriske oljer fra DoTerra. Varer i ca 40 min, beregn en time. 

Ta kontakt på sms 95239408 eller PM for bestilling av time🙏

Velkommen