AromaTouch

Aroma touch teknikken ble skapt av Dr. David K Hill, lege og ekspert på medisinsk bruk av eteriske oljer.
Teknikken inneholder kraften av åtte spesielt utvalgte eteriske oljer og oljeblandinger, som sammen med myke berørings teknikker utføres på ryggen og under føttene. Denne kombinasjonen gir en avslappende opplevelse og har positiv innvirkning på helse og velvære.
Undersøkelser har vist at høyt stressnivå over tid kan bidra til utviklingen av ei rekke sykdommer fysisk og psykisk.
Stress kan komme av bla livstil, høyt tempo, giftstoffer i mat og miljø, medisiner, feilernæring, negative tankemønster, emosjonellt stress.

AromaTouch hjelper kroppen med:
- Stressmestring
- Immunstøtte
- Betennelses reaksjoner
- balanse - homeostase

Fremmer generell helse og velvære, og kan brukes for å støtte kroppen hos de som lider av stress, angst, depresjon, kronisk sykdom, eller smerte. Det benyttes reine eteriske oljer fra DoTerra. Varer i ca 40 min, beregn en time. Kan taes som ein enkeltstående avslappende velvære behandling, eller over ein periode dersom du har stressrelaterte utfordringer.

Ønsker du eteriske oljer til eget bruk? Eteriske oljer har mangen bruksområder, og er et naturlig valg om du ønsker naturlige hjelpemidler for kropp og sinn, og oljene kan også benyttes til å lage egne rengjøringsmidler, parfyme, kroppspleie mm. 

Rene eteriske oljerkan bestilles her:

www.mydoterra.com/heathypatterns

Facebook og Instagram: Mønster  @nauropatterns

Velkommen